Välj en sida

Vi fick några ord med Mattias Andersson efter Eslövs seger mot Köping igår (19/5) och han hade följande att säga om gårdagens match, spelarna och kommande final.

–  Det var en härlig seger! Nu är vi halvvägs till guldet och pressen ligger på Köping att prestera och vinna. Det var en väldigt jämn och bra match som vi är väldigt nöjda med att vinna, säger Mattias Andersson.

– Filippa är som bäst när det är viktigt. Hon har varit bra i många slutspel för oss. Jag är inte ett dugg förvånad över att hon tar hem tre segrar av tre nu när det gäller som mest, fortsätter han.

Om matcherna och spelarna

– Man blir förvånad när Li Fen förlorar. Det händer nästan aldrig. Vi visar dock att vi kan kan vinna även om Fen förlorar vilken är en styrka som lag. Li Fen kommer vara bättre på fredag det är jag säker på. Nomin gör det bra mot Köping även om hon förlorar. Hon är bara 16 år. Jag tror hon vinner på fredag, säger en övertygad Mattias. Nyckeln till seger var Filippa. Svårt att påstå något annat. Hennes vändning mot Judith. 0-2 till seger 3-2, var nog matchavgörande, spekulerar han vidare.

Hur ska guldet hamna i Eslöv då?

– Det gäller att komma upp i samma nivå som igår och helst höja oss i några matcher, då tar vi det, avslutar Mattias Andersson.

Bilden: Eslövs bänk från Ligacupen Foto: Sven Larsson