Välj en sida

I dagens enda match så bjöds vi på ett riktigt toppmöte, Köping mot Halmstad. Två av de lag som närmar sig slutspel i Pingisligan by STIGA och tillsammans med Eslöv och några poäng före Lekstorp och Eskilstuna.

Det skulle ha varit två matcher men Juno tvingaddes till att lämna WO mot Eskilstuna och i linje med tidigare förändringar så faller det inte ut någon annan effekt av det annat än att Eskilstuna vinner med 5-0 och således får säsongens enklaste poäng.

Köping-Halmstad 3-5
Hemmalaget fick den bästa starten i lagmatchen. Jessica Yamada kunde vinna med 3-0 äver norskan Martine Toftaker vilket var relativt väntat men i en mer öppen historiar ställdes Leila Imre mot Erika Fronth. Imre kunde i en tät match ta hem segern med 3-2 i set vilket gav Köping 2-0 i lagmatchen.

In i handlingen kliver då Stina Källberg för gästande Halmstad och som hon skulle imponera denna lagmatch. Klaudia Kusinska var chanslös och fick endast ihop 13 bollar på de tre seten Källberg enkelt tog hem sin reduceringsmatch. 2-1 till Köping då Yamada återigen visade prov på sin spelstyrka och enkelt vann över Fronth. Men STina källberg kunde återigen reducera och det blev startskottet på vändningen.

Ledning 3-1 för Köping förbyttes på fyra matcher förlusty i lagmatchen efter att Stina Källberg vunnit rubb och stubb, inte ens Yamada kunde inte rå på Källbergskan som vann med 3-0 över Yamada. Fronth och Toftaker vann sina sista matcher och i och med det tog Halmstad fyra raka segrar och vann således lagmatchern med 3-5.

Tabell och samtliga matchresultat