Välj en sida

Smällkaramell 1

Halmstad-Storfors 6-3
Anförda av Charlotte Carey kunde Halmstad besegra Storfors i detta möte, Carey med tre singelsegrar och dubbeln tillsammans med Erika Fronth. En riktig smällkaramell Storfors bjöds på där. Halmstad obesegrade och i serieledning efter sex raka segrar, ett lag där alla tre spelarna levererar fina matchkvoter och dessutom vinner dubbelmatcherna. Se upp i vår för Halmstad som säkert gärna bjuder på mer godis i sina smällkarameller.

Smällkaramell 2

Mälarenergi-Juno 5-5
Hannah Holgersson som haft en tuff höst resultatmässigt kunde i den avgörande matchen i underläge 4-5 i lagmatchen ta upp underläge med 1-2 i set och sedan två matchbollar emot sig i skiljeset mot den norska defensivspelaren Rikke Skattet och vinna med 13-11, Holgerssons första seger i år. Skattet hade tidigare i lagmatchen förlorat mot Arina Singeorzan med 12-10 i skilje efter ledning 10-6. En smällkaramell för norskan och Mälarenergi och en viktig poäng förlorad samtidigt som den vunna för Juno är lika viktig.

Smällkaramell 3

Eslöv-Arvika 6-2
Alla de inledande sju matcherna var  relativt klara segrar, ja till och med nästan ojämna. Eslöv vann fem av dessa och där kan man notera att Filippa Bergand besegrade Zhang Fang med 3-0 i set, sista med 15-13 efter underläge 7-10, ett styrkebesked från Bergand. Smällkaramellen kom dock lite senare när Zhang Fang var ”nära” på att besegra Li Fen, jag skriver nära inom citattecken då Zhang Fang hade ledningen med 2-1 i set men att hon sedan förlorade två raka set mot alltjämnt obesegrade Li Fen.

Smällkaramell 4

Lekstorps-Eskilstuna 6-0
Ännu en stortorsk för Eskilstuna, de kommer att få det svårt att ta poäng i år det står ganska klart efter sex omgåmgar. Men föreningen får lärdomar, spelarna får lärdomar och vem vet jag kan ju ha fel och helt plötsligt plockar Eskilstuna poäng på rad, svårt som sagt.

Tabell och fullständiga matchresultat

Kommande matcher, omgång sju och åtta, 14-15 december:
Eskilstuna-Juno
Halmstad-Eslöv
Storfors-Arvika
Mälarenergi-Lekstorp

Arvika-Storfors
Juno-Eskilstuna
Lekstorp-Mälarenergi (spelas i Köping)
Eslöv-Halmstad

Bilden på smällkarameller är från viivilla.se kolla gärna in den sidan om du vill läsa mer om deras julpyssel 2017.