Välj en sida

Arvika BTK-Spårvägens BTK 6-2
Hemmalaget stod för en riktig lagseger där alla tre spelarna vann matcher. Gästerna från Stockholm hade inledningsvis ledningen med 1-2 men kunde sedan inte stå emot ett Arvika som för dagen var numret för stort.

Storfors BTK-Dänningelanda BTK 6-0Vice mästarna från Storfors inledde seriespelet precis som förra säsongen, genom att vara helt överlägsa. 18-1 i set i sin sex stycken segermatcher visar direkt att Storfors precis som väntat kommer att vara ett topplag även i år.

Team Mälarenergi BTK-Eslövs PK 2-6
Mästarna Eslöv från Skåne kunde efter en jämn inledning av matchen som stod och vägde vid ställningen 2-2 dra ifrån till en ganska klar seger. Alex Galic vann alla sina tre singelmatcher och även dubbelmatchen (i par med Daniela Moskovits) och var med det såklart avgörande i 2-6 segern för gästerna.

IK Juno-Halmstad BTK 2-6
Unga Halmstad tog ledningen med 0-3 på bortabord och höll sedan Juno stången och kunde vinna med 2-6. Tilda Johansson äldst i laget (född 1997) bidrog med fyra matchsegrar (tre singel och en i dubbel med Erika Fronth). Halmstad utan veteranen Ni Xia Lian är att räkna med även denna säsong.