Välj en sida

Den andra omgången av damernas Pingisliga som spelades på söndagen (24 september) bjöd på följande resultat.

IK Juno-Eslövs PK 6-3
Juno stod för en präktig skräll när de på hemmaplan kunde besegra svenska mästarna Eslöv med 6-3 efter att Arina Singeorezan stått för en magnifik insats med tre singelsegrar och en dubbelseger tillsammans med Huda Mustafa. Juno tar två fina poäng som kan visa sig viktiga längre fram.

Storfors BTK-Spårvägens BTK 6-1
Storfors fortsätter som man inledde den första omgången i alla fall mer eller mindre. En förlust för Storfors när Helena Zetterström i skilje kunde besegra Lina Misikonyte. I övrigt så var Storfors ganska ohotade och tog en klar seger även i den andra omgången.

Team Mälarenergi BTK-Halmstad BTK 5-5
En jämn match där hemmaspelaren Stina Källberg blev poängräddare med sina tre segrar i singel. Alla spelarna i lagmatchen vann minst en match och resultatet var rättvist sett rent siffermässigt.

Arvika BTK-Dänningelanda BTK 6-1
Småländska Dänningelanda åker från Värmland med bara en delmatchseger efter att idag fått stryk med klara 1-6 mot Arvika som ser starkare ut i år än förra året. Arvikas mål att försöka nå slutspel har fått en positiv skjuts efter segrar i de två inledande omgångarna.

Tabell och spelschema