Välj en sida

Imorgon är det äntligen dags för matcher i herrarnas Pingisligan by STIGA igen. Serien har vänt och nu möts lagen för andra gången denna säsong. Om ni inte kan vara på plats och njuta av toppidrott live går samtliga matcher som alltid att se via Pingiskanalen.

Inför matcherna tog vi ett kort snack med hemmalagens lagledare för att höra lite kring hur formen ser ut samt vad nyckeln är för att kunna besegra respektive motståndarna.

Bengt Israelsson, BTK Kävlinge:
– Allt är bra och än så länge har det inte kommit några återbud så det blir ordinarie lag imorgon. Vi vet inte riktigt vad Söderhamn har för lag men Yannicke Vostes och Magnus Molin måste hur som helst göra sitt och är Eric Jouti i bra form så tror jag att vi kan ta en eller två poäng. Vi har tidigare haft ganska så lätt för Söderhamn så jag hoppas det fortsätter så. Om jag minns rätt så var vår enda vinst för två år sedan just mot Söderhamn så jag hoppas vi kan göra en bra match mot dem igen.

Senaste mötet 6/9-18: Söderhamn-Kävlinge, 4-2

Ulf Carlsson, Halmstad BTK:
– För spelarna ser allt bra ut tycker jag. Själv ligger jag just nu nedbäddad men hoppas sitta på bänken imorgon. Vi brukar ha det tufft mot Falkenberg så det gäller att vi håller en bra nivå. An Shu var väldigt bra mot oss senast så mot honom behöver vi vara betydligt bättre. Det ska bli kul med ett klassiskt Hallandsderby där jag hoppas att vi drar det längsta strået.

Senaste mötet 6/9-18: Falkenberg-Halmstad, 5-6

Gustaf Ericson, Ängby SK:
– Läget i laget är sådär faktiskt. Sebastian Loso dras med en fingerskada efter matchen mot Söderhamn så det är osäkert om han kommer kunna spela. Dessutom är portugisen André da Silva upptagen med spel i Spanien och resten av oss är förkylda. Förutsättningarna hade kunnat vara bättre men vi ska göra vad vi kan för att göra ett bättre resultat än vi gjorde senast på bortaplan.

Senaste mötet 6/9-18, Eslöv-Ängby, 4-0

Arvid Sunesson, BTK Rekord:
– Det är ju lite oklart så här efter lite julledigheter där spelarna befunnit sig på olika platser. Det jag sett så här långt under den här veckan har sett bra ut! Vi behöver komma in i samma matchflyt som i december där alla var med och bidrog till segrar och vi verkligen fightades från första boll till sista.

Senaste mötet 6/9-18: Spårvägen-Rekord, 2-4

Komplett tabell och statistik hittar ni här.