Välj en sida

Eslöv-Spårvägen 2-4
I toppmötet mellan Eslöv och Spårvägen så lyckades gästerna gå segrande ur striden efter en väldigt jämn match. Hemmalagets Kosiba blev enda spelare att ta hem matcher vilket han gjorde två gånger om, först mot Anthony Tran och därefter mot Martin Friis. Spårvägen kunde i övrigt mala ned Eslöv och ta hem resterande matcher. Spårvägen är fortsatt i serietopp och denna gång mycket tack vare Harald Anderssons två segrar, Andersson som haft det lite tufft den senaste tiden gav återigen prov på att han är en av seriens vassaste lirare.

Lyckeby-Munkedal 3-4
En holmgång till match som inte kunde avgöras med de sex ordinare singelmatcherna. Dubbelmatch fick avgöra till Munkedal som glatt får vända hem till västkusten med en bonuspoäng. Hemmalagets Khaled Assar imponerade med sina två segrar men Munkedals bredare trupp kunde fälla avgörandet där alla tre spelarna tog en match var denna afton.

Halmstad-Kävlinge 1-4
Kävlinge kunde för första gången på länge mönstra sitt starkaste lag och det gav utdelning med full pott. Att Yannicke Vostes skulle ta två segrar är i sig väldigt bra gjort men lite mer oväntat är nog att Wille Kindblad skulle göra samma sak. Kindblad med segrar över Ranefur och Arvidsson blev avgörande till den överraskande 1-4 segern för skånelaget.

Söderhamn-Falkenberg 4-1
4-1 kan låta som en klar seger men med marginalerna med sig hade resultatet istället kunna gå Falkenbergs väg. Nu skulle dock Jonatan McDonald visa att han konserverat sin fina form från Pro Series trots sjukdom i förra veckan. Två matchsegrar för McDonald mot Widing och Riniotis, båda i skiljeset. Viktor Brodd var som vanligt obeveklig och vann sin första match mycket klart och därefter på WO efter att Widing inte kunnat komma till spel i sin andra match. Tätt och hårt men till sist en seger för hemmalaget.

Tabell och fullständiga matchresultat