Välj en sida

Publikrekord i premiären för Munkedal med över 350 åskådare på plats i deras sgermatch mot Falkenberg med 6-4.

– Vi är så otroligt nöjda med allting. Det hade inte kunnat gå bättre. Allt fungerade och vi hade mycket folk på plats som dessutom bjöds på en seger och spännande suddendeathmatcher, säger en sprudlande glad Benny Johansson som är lagledare och stor eldsjäl i Munkedals BTK.

Seger mot Falkenberg inför fulla läktare med sponsorer och kommunfolk på läktaren betyder mycket för bordtennisen i Munkedal.

– Det här är det största som har hänt i Munkedals histora idrottsmässigt ska du veta, skjuter Benny ur sig. Det betyder oerhört mycket för oss att vara i Pingisligan by STIGA och att visa upp oss på detta sätt, fortsätter han.

Peng Wang-Wei som rensade igår och vann alla sina matcher verkar vara en succévärvning.

– Vi visste att han var bra men inte så här bra. Till och med Jörgen Persson (som fanns på plats i publiken) som har sett honom ganska mycket tidigare höll med om det. Han kanske till och med är för bra så att vi inte få ha honom så mycket som vi vill men vi hoppas såklart att han ska vara med då han är en riktigt duktig spelare, avslutar Benny.

En intensiv match och såklart mycket anspänning för föreningen som aldrig tidigare spelat i högstaligan och som fick en smakstart på säsongen 2019/2020. Det kommer att bli spännande att följa Munkedal under året och hur de klarar av detta då allt inte kommer vara en dans på rosor och att de eventuellt har en något för ojämn laguppställning. Men det får som sagt framtiden utvisa.

Foto: Torbjörn Andersson /SR