Välj en sida

Måndagskvällen bjöd på tre pingisligamatcher för herrarna. Två av matcherna slutade med klara vinster medan den tredje som även sändes LIVE via PingisPlay blev en riktig rysare. För er som inte såg den live klicka in er via denna länk och se den i efterhand.

Måndag 16 oktober
BTK Kävlinge – BTK Warta 0-4

BTK Rekord – Falkenbergs BTK 4-1
Ängby/Spårvägen Elit BTK – Söderhamns UIF 4-2

Kävlinge-Warta 0-4
Gästande Warta gav ingen pardon och körde över hemmalaget Kävlinge rejält. Segern kom efter endast en setförlust. Kävlinge kom till spel utan varken Liao eller Weerasinghe och fick därmed lufta Magnus Israelsson en spelare som till vardags spelar klart lägre i seriesystemet. Utan Liao kommer Kävlinge få det tufft i denna serie det står klart. Warta imponerar och är efter tre omgångar i serieledning.

Rekord-Falkenberg 4-1
Simon Arvidsson fortsätter att imponera, två klara segrar till idag och med det ledde han hemmalaget till seger. Obeslo och Sgouropoulos fick även de vinna en match var i segern över Falkenberg som startat knackigt och bara har en poäng efter tre spelade matcher.

Ängby/Spårvägen-SUIF 4-2
SUIF kunde inte stå emot Spårvägen i Lijeholmshallen utan föll med minsta marginal i denna lagmatch. Matchboll till 3-3 för Anthony Tran mot Daniel Schaffer kommer säkert svida lite extra för den föredetta spårvägsspelaren Tran som denna kväll föll i båda sina matcher. Desto roligare i hemmalaget där Schaffer blev står matchvinnare med sina två segrar samtidigt som Aida kunde besegra Tran men framförallt att Sebastian Loso fick ta sin första seger i Pingisligan någonsin när han vann över SUIF:s Yan Minghui med 3-1 i set. För gästande SUIF blev Viktor Brodds två segrar de enda segrarna och till väldigt liten tröst. Styrekbesked för Spårvägen på hemmaplan men frågetecken för var SUIF står denna säsong.

Tisdag 17 oktober klockan 18.30
Eslövs AI-Halmstad BTK