Välj en sida

I den sista omgången av Pingisligan by STIGA avgjordes slutplaceringarna i grundserien men resultaten föll sig som så att inga förändringar i tabellen gjordes.

SUIF-Halmstad 4-3
Halmstad hade vid en 0-4 förlust tappat andraplatsen i tabellen men det kunde Simon Arvidsson avstyra redan i den första matchen när han vann med 1-3 över Anton Hjort. SUIF kvitterade ledningen via Viktor Brodd som fortsätter att gå som tåget i seriespelet, 3-0 mot Borgar Haug. Wille Kindblad gav dock ingen pardon när han mötte den för SUIF debuterande Dennis Larsson (född 2005), 0-3 för Kindblad och en säker seger.
Fabian Åkerström fick hoppa in för gästande Halmstad men stod utan chans mot Brodd.

Dennis Larsson kunde inte rå på Simon Arvidsson men Anton Hjort fick sträcka vänsternäven mot taket i en segergest efter ett svängigt skiljeset efter seger mot Haug var det helt jämnt, 3-3. En avgörande dubbel skulle avgöra denna match. SUIF-paret Hjort/Brodd vann med 2-0 över Åkerström/och kunde ta hem bonuspoängen. Kan bli viktigt inför kommande slutspel, inte minst psykologiskt.

Falkenberg-Munkedal 0-4
Hemmalaget Falkenberg som i den förra omgången tog sin första seger i serien för i år hade inte mycket för det idag på hemmaplan när Munkedal gästade. Munkedal drog ifrån direkt från start och kunde även dra ifrån och ta hem segern med all tydlighet. Segern gav tre poäng och det räckte till en femteplats i serien, precis bakom Spårvägen som hade matchskillnad som marginal för att hålla Munkedal efter sig.

Kävlinge-Spårvägen 4-2
Med små marginaler tog hemmalaget ledningen med 2-0, bland annat kunde japanen Nishihara besegra toppspelaren Harald Andersson med 3-2 i set efter tre räddade matchbollar. Martin Friis kunde reducera efter en 0-3 seger över Casper Strindberg.

Harald Anderssons tuffa tisdag skulle fortsätta och i matchen mot Yannick Vostes fick Andersson återigen se sig besegrad med 12-14 i skiljeset och denna gång efter två missade matchbollar, tuffa bud. Strindberg kunde i ledning med 3-2 i lagmatchen efter att Martin Fiis besegrar Nishihara vinna med 3-1 över Anthony Tran och ge Kävlinge segern som till sist inte betydde något för sluttabellen.

Sluttabell och samtliga matchresultat 

Slutspelslottning och val av lag följer så fort lagledare valt motståndare och spelschema. Eget inlägg om detta fljer under morgondagen (23/3).