Välj en sida

Spårvägens BTK tog i hängmatchen av den tionde omgången av herrarnas Pingisliga by STIGA hem segern efter en väldigt spännande tillställning.

Satoshi Aida var tillbaka i den blå spårvägsdressen men gästernas Elias Ranefur gav inget varmt välkomnande tillbaka utan besegrade med 3-1 i set. Chockstart för hemmalaget kan man tro men samtidgt så vann Martin Friis med samma setsiffror över Halmstads nya kines, Li Yijie. Utjämnat.

Simon Berglund och Aida gav sedan hemmalaget ledningen men det var en ledning som inte skulle hålla in i mål. Fabian Åkerström byttes in för Halmstad och vann över Martin Friis och Elias Ranefur kunde ta sin andra seger när han med 3-1 i set vann över Simon Berglund. 3-3 och förlängning av lagmatchen att vänta.

Som vi inledde denna text så var det med att det var en spännande match och det var det onekligen ända in i slutet där Halmstad mixtrade med laguppställningen så gott de kunde för att ta hem segern men där hemmalagets starka Berglund och Aida stod emot så hamnade bonuspoängen i Stockholm och gästerna får åka hem till Halland med en pinne.

Spårvägens BTK-Halmstad BTK 6-4