Välj en sida

Rekord-Kävlinge 4-1
En viktig seger i derbyt för helsingborgarna som på hemmaplan besegrade Kävlinge med 4-1. Jakob Petersons första seger i Pingisligan var en nyckelseger för hemmalaget som i och med den tog ledningen med 3-0 och Qiu Liang kunde stänga matchen genom dennes seger över Samuel Maybe. Avancemang i tabellen för Rekord som byter plats med just Kävlinge i den täta kampen i den nedre delen av tabellen.

Eslöv-Falkenberg 4-2
En oerhört jämn match där Eslöv med nöd och näppe kunde bärga en trepoängare mot gästande Falkenberg. I ledning med 3-2 kunde finländske Alex Naumi till sist ta hem segern mot An Shu och det efter underläge med ”ointagliga” 5-10 i skiljesetet, vilken seger för den 18-årige vänsterhänte Naumi! Satoshi Aida gjorde i övrigt processen kort med sitt motstånd och förstärker med det bara sin position som en av de vassaste i serien. Eslöv fortsatt med full pott än så länge.

Söderhamn-Spårvägen 5-6
Ett SUIF med två av sina bästa spelare borta mönstrade ungt och svenskt, Anthony Tran ålderman med sin 26 år laget. Bortalaget Spårvägen med starkast möjliga lag då de återigen har med Zhao Tianming i laget, dock skulle värdet av Harald Andersson visa sig vara värt mycket för gästerna från Stockholm. Matchen blev stenhård och lagen följdes åt till 3-3 där Tran vunnit två för hemmalaget och Andersson två för gästerna. Suddenmatcher att vänta. Efter att lagen delat på poängen ställdes Tran mot Zhao och det började bra för Tran som tog ledningen med 2-0 i detta spännande och avgörande set om vilket lag skulle knipa extrapoängen. Zhao tog dock tillbaka kommandot och gled ifrån till en klar seger med 11-3 och därmed kunde hans Spårvägen inkassera sina första poäng för säsongen.

Halmstad-Munkedal 4-2
Hampus Söderlund höll fanan högt i Munkedal med sina två segrar Elias Ranefur och Tom Jarvis men det hjälpte föga när lagkamraterna kammade noll. Munkedal utan Peng är ett helt annan lag än med honom i laget och det är tydligt en kväll som denna då Söderlund levererar toppingis men när lagkompisarna inte riktigt räcker till. Simon Arvidsson stabil för hemmalaget med två segrar.

Tabell och fullständiga matchresultat

Nästa omgång (hängmatch från omgång 5)
11/12 Eslöv-Halmstad