Välj en sida

Ängby/Spårvägen Elit-Halmstad BTK 3-3 (tryck på länken för resultat)
Inför cirka 150 stycken åskådare på plats i Liljeholmshallen gjorde Ängby/Spårvägens Satoshi Aida Pingisligadebut. 24-åringen från japan som spelar defensivpingis med vanliga ”backsidegummin” växte fram till en publikfriande spel med sin spektakulära spelstil. Att han vann båda sin matcher gjorde inte saken sämre.

Aida hamnade i underläge med 0-2 i set mot Anders Eriksson och när han vänt det underläget till seger hade dessförinnan Daniel Schaffer hunnit med att ge hemmalaget ledningen med 1-0 efter en klar 3-0 seger över Halmstads nyförvärv Inrahima Diaw. En smakstart för hemmalaget.

Släkten är värst
Elias Ranefur som nu ställdes mot sina gamla klubb hade inga skrupler kring det utan plockade hem båda sina matcher och var såklart starkt bidragande till den poäng som Halmstad krigade hem efter underläge med såväl 0-2 som 1-3 i lagmatchen.

Lagmatchen blev precis som de inledande matcherna i Pingisligans första omgång väldigt jämn och slutade till sist med oavgjort resultat, 3-3.

Det står också ganska klart att Satoshi Aida inte bara kommer vinna mycket matcher i år utan även få pingispubliken att klappa lite extra i händerna.

Pingisligan är igång, HÄRLIGT!