Välj en sida

I kvällens enda match av Pingisligan by STIGA för herrar så lyckades Falkenberg besegra Spårvägen med 5-3 efter att An Shu stått för en knall då han i den avgörande sudden deathmatchen vann över Satoshi Aida med 11-1 (!).

Lagen följdes åt i lagmatchen och efter sex spelade matcher så stod det 3-3. Padasak Taniviriyavechakul hade då plockat hem två segrar för hemmalaget Falkenberg samtidigt som lagkompisen Magnus Pohjalainen kammade noll (0-6 denna säsong). I Spårvägen var det jämnare fördelat med segrarna då de tre spelarna alla tre tog hem en seger vardera.

I de avgörande matcherna mönstrade ”Falken” såklart ”Paddan” och An Shu och det skulle visa sig vara ett segerrecept då de utan större problem vann sina matcher och som redan rapporterat vann veteranen An Shu med hela 11-1 över Aida.

Falkenbergs BTK-Spårvägens BTK 5-3

En poäng till vardera lag och det skapar ett otroligt spännande läge inför den sista omgången. Söderhamn och Spårvägen står på samma poäng efter 13 spelade omgångar och möts otroligt nog i den sista matchen av grundspelet där en plats i slutspelet står på spel. Då matcherna inte kan sluta oavgjort så kommer ett lag att vinna och det kommer att avgöra denna dramatiska kamp om den sista semifinalplatsen.

Tabell

13:e omgången (hängmatch), 19 februari:
Ängby SK-BTK Rekord

14 (sista) omgången, tisdag 26 februari 18.30:
Halmstad BTK-Ängby SK
BTK Rekord-Eslövs AI
BTK Kävlinge-Falkenbergs BTK
Spårvägens BTK-Söderhamns UIF