Välj en sida

Klockan 18.30 ikväll så smäller det! Då spelas den avgörande finalmatchen i Pingisligan by STIGA, herrar. Eslövs AI tar emot Halmstad BTK i matchseriens tredje och helt avgörande möte.

Lagen har vunnit två möten var under säsongen i vad som varit fyra mycket jämna matcher. Det är de två högst placerade lagen från grundserien som ställs mot varandra i denna final och således Sveriges två just nu starkaste lag.

I den första finalmatchen vann Eslöv med 4-2 efter mycket dramatik. Men det blev ÄNNU jämnare i den andra finalmatchen som spelades i Eslöv där en avgörande dubbel till sist fick avgöra till Halmstads fördel. Vad får vi se ikväll?

Truls Möregårdh är fortsatt obesegrad under denna säsong och stoltserar på mäktiga 32-0 i matchskillnad om man räknar ihop grundserie- och slutspelsmatcher tillsammans. Naturligtvis är Möregårdh en nyckelspelare i denna final men då det är så jämnt är egentligen alla spelare och alla matcher en nyckel till seger. Ingen spelare vinner ensam en lagmatch.

Finalen spelas i Blomsterbergshallen i Eslöv i vad vi alla hoppas kommer bli en knökfull och kokande matcharena. Svenska mästare kommer att koras ikväll och det är något ni inte vill missa. Matchen kommer att sändas på Pingiskanalen (precis som alla andra matcher) med en uppgraderad sändning gällande kvalitet på bild och ljud samt med kommentatorer.

Du kan se matchen genom att bli månadssupporter (49kr/mån). Du kan även köpa sändningar enskilt för 49kr men då ingår endast den sändningen och reprisen. Vill du se två bord behöver du alltså låsa upp båda sändningarna, eller teckna ett månadsabonnemang som ger tillgång till allt.
50% av alla intäkter av detta går till den pingisligaförening man själv väljer att stötta.

Foto: Jens Oredsson