Välj en sida

Ikväll så ställs hemmalaget Halmstad BTK mot gästande Söderhamns UIF i en avgörande SM-final. Lagen har vunnit en final var, i båda fallen har laget med hemmaplan tagit hem segern.

I det första mötet där Halmstad hade hemmabord så vann de med 4-2 där lite överraskande Viktor Brodd förlorade båda sina kamper. Men Brodd som varit en av seriens bästa spelare studsade snabbt tillbaka och kunde på hemmaplan ta hem båda sina singelmatcher och även dubbelmatchen i par med Anders Eriksson.

Troliga uppställningar för respektive lag:
Halmstad: Ranefur, Åkerström och Arvidsson.
SUIF: Brodd, Eriksson och McDonald.

Laguppställningen för respektive lag kommer att bli väldigt viktig och det finns nog en hel del matcher som respektive coach hellre ser än andra. Vi har bland annat inte fått se en match mellan respektive lags ettor Brodd mot Ranefur. Brodd har spelat etta och Ranefur trea i de två inledande finalerna, vem vinner en sådan match, Brodd har kraftigt övertag statistiskt i ligaspelet men förlorat mot Ranefur i andra sammanhang. McDonald som spelar sitt första slutspel har besegrat Arvidsson i båda deras möten. Ja, som ni förstår finns det många aspekter att ta hänsyn till inför denna match.

Länkar
Livesändning
Liveuppdatering boll för boll 

WEBBSÄNDNING
Sändning 1 från bord 1 med enkel grafik. som blir huvudsändning. Där kommer det att erbjudas en 2-kameraproduktion som har störst fokus på bord 1 och som dessutom har två kommentatorer, Peter Johansson som kommentator och Hampus Söderlund som expertkommentator.
Sändning 2 från bord 2 med enkel grafik. 1 kamera.

Viktigt förtydligande som kommer från SolidSport är att för den som köper en sändning endast får den sändningen från den kameran. Så vill du se alla matcher i en lagmatch är det enklast att bli månadssupporter.

Att bli månadssupporter till ditt favoritlag kostar 49kr/månad då får du tillgång till alla matcher i Pingisligan by STIGA för både herrar och damer och även till ett kommande SM (i juni). 50% av intäkterna går till ditt favoritlag som du väljer vid registrering av supporterskap. Exempelvis för den som tecknar ett supporterskap idag så räcker det till den 20/6 och du får då alltså dagens final, morgondagens final för damer, eventuella tredje finalmatcher för både herrar och damer SAMT även SM i juni. Ett månadsupporterskap har ingen bindningstid och kan sägas upp närsomhelst.

Foto: Jens Oredsson