Välj en sida

Ikväll var det sannerligen de gästande lagen som lyckades bäst. Tre matcher spelades och i alla matcher gick det gästande laget ur striden med fanan i topp med trepoängare i racketfodralet hem. I nästa omgång vänder serien, får vi då se andra resultat?

Lyckeby-Spårvägen 1-4
Hemvävt i båda lagen med nästan bara egenfostrade spelare i laguppställningarna. Spårvägen som återfinns i toppen av tabellen hade inga eller i alla fall väldigt små bekymmer med att avpollettera hemmalaget. Anton Andersson lyckades dock ge hemmalaget ledningen efter sin 3-0 seger över debuterande Alper Sali. Men där tog det roliga slut för Lyckeby. Firma Harald Andersson och Martin Friis gjorde processen kort med sina motståndare och då framförallt Martin Friis som vann båda sina matcher utan att förlora ett enda set.
Spårvägen och Lyckeby fortsatt i varsin ände av tabellen.

Falkenberg-Munkedal 0-4
En överkörning som hette duga bjöd gästande Munkedal på. Hemmalaget Falkenberg gjorde vad de kunde med varken veteranerna An Shu och Riniotis Anastasios eller ungdomen Charlie Widing kunde rå på sina motståndare och endast ett (1) ynka set på fyra singelmatcher kunde vinnas. Desto starkare av gästerna med Endika Diez, Alex Franzén och debuterande Andre da Silva som hjälpte Munkedal till viktiga poäng på den nedre halvan av tabellen.

Söderhamn-Halmstad 2-4
Kvällens jämnaste match fick vi se i Hälsingland där Halmstad gästade Söderhamn. Trots att hemmalagets Viktor Brodd kunde vinna sina båda matcher (illa ute mot Åkerström då han var i underläge 0-2 i set) så kunde inte SUIF ta någon poäng denna afton. Anton Hjort och Per Sandström förlorade båda två sina bägge matcher och det har man inte råd med mot ett topplag som Halmstad där Borgar Haug har börjat ta för sig mer och mer för varje match han spelar, idag matchvinnare med två segrar och 6-1 i set. en väldigt positiv utvecklingskurva på den unge norrmannen är väldigt synlig. Söderhamn fortfarande med marginal på en fjärdeplats i tabellen men man vill nog inte börja snegla nedåt där eventuellt Munkedal närmar sig.

Tabell och samtliga matchresultat

Kommande matcher, omgång 8
16/3 Spårvägen-Lyckeby
16/3 Halmstad-SUIF
16/3 Munkedal-Falkenberg
20/3 Eslöv-Kävlinge