Välj en sida
Efter en fin öppning på säsongen 18/19 för Ellen Holmsten passar vi på redaktionen att höra vad hon själv har att säga om hennes pingiskarriär i dagsläget.  ___________________________________________________________________________________________

 

Grattis till en väldigt fin start på säsongen i Pingisligan by STIGA Damer! 

Tack så mycket!

I helgens seriepremiär kammade du rent och vann 5 av 5 singelmatcher för ditt lag Spårvägens BTK. Hur ser du på det?

Det känns jättekul att laget fått en superstart och leder serien! Alla i laget spelade jättebra. Att jag själv lyckats vinna matcher är jag såklart jättenöjd med då jag har mött bra spelare och inte tränat jättemycket på sista tiden.

                                Ellen Holmsten i landslagskläderna under Ungdoms-EM i somras. Foto: ITTF

 

Vad har du för målsättning med denna säsong?

Mina mål är att få bättre kvot än förra säsongen (26-7) i Pingisligan by STIGA men även att laget ska lyckas ta sig till slutspel. Jag vill även försöka göra en bra första säsong i både Spanien och Grekland där jag kommer spela seriespel denna säsong.

För de som inte känner dig, skulle du kunna berätta om hur en vanlig dag i Stockholm ser ut för dig? 

En vanlig dag i Stockholm startar ofta med ett morgonpass uppföljt av en lunch/fika på stan. I och med att jag går gymnasiet på distans så pluggar jag ett tag hemifrån innan jag går till gymmet och beroende på vad klockan är försöker jag klämma in lite jobb eller att umgås med vänner/nära och kära!

Vilket är ditt bästa pingisminne såhär långt i din karriär?

Jag har två pingisminnen som jag direkt tänker på. Först när jag, Stina Källberg och Hanna Kjellson tog EM-brons i lag på Ungdoms-EM i Bratislava. Sedan också när jag och Truls Möregårdh båda tog oss till 16-delsfinal på Junior-VM i Sydafrika 2016. Jag har aldrig skrattat så mycket under en resa!

Hur ser de kommande veckorna ut för din del rent pingismässigt?

De kommande veckorna innefattar mycket kul faktiskt. Det blir ETTU-cupen och Pingisligan by STIGA med Spårvägen men även spel i min nya klubb på spanska ön Ibiza. Jag kommer dessutom spela några matcher i Grekland för AEK Athens senare i år! 

Spårvägens BTK säsongen 18/19 i Pingisligan by STIGA damer.

.

Du är ganska intresserad av sociala medier, hur följer man dig och ditt liv på bästa sätt?

Skulle nog säga Instagram eller min blogg där jag försöker uppdatera så mycket som möjligt!
https://nouw.com/ellenholmsten

Sist men inte minst, om du får ge ETT tips till någon yngre tjej som vill bli lika bra som du, vad skulle det vara?

Gå alltid din egen väg och gör det du tror på. Du känner dig själv bäst och vilket upplägg som funkar för dig! Man spelar bra när man mår bra!

Med det tackar vi Ellen för tiden och önskar henne fortsatt lycka till framöver!