Välj en sida

Eslövs AI har stått för en feneomenal inledning på säsongen med enkom segrar. Idag var inget undantag när man gästade Falkenbergs BTK.

Falkenberg som på förhand tippats lågt i tabellen och faktiskt förra säsongen hamnade sist har i säsongsinledningen överraskat och låg inför denna omgång på en andraplats i tabellen, bakom just Eslöv. Men som redan nämnt skulle hallänningarna inte räcka till mot serieledarna.

Förra månadens spelare Truls Möregårdh som inlett säsongen på ett otroligt imponerande sätt sattes upp som tredjeman denna kväll, säkert en taktisk disposition för att undvika thailändaren Padasak ”Paddan” Taniviriyavechakul. En laguppställning som fungerade och där Eslöv med två segrar av just Möregårdh kunde vinna med 4-2. ”Paddan” då, hur gick det för honom då kanske ni undrar? Jo, han vann över både Robert Svensson och Daniel Kosiba men det var också ”Falkens” enda segrar. ”Paddan” har 9 vinster och 3 förluster i säsongsinledningen, bra av den vindsnabbe vänsterhänta thailändaren.

Eslöv fortsatt obesegrade och med full pott medan Falkenberg kanske har tappat momentum, eller?

Omgång 4
Falkenbergs BTK-Eslöv AI BTK 2-4 (repris webbsändning av matchen)
4/10 18.30 Söderhamns UIF-BTK Rekord
4/10 18.30 BTK Kävlinge-Halmstad BTK
4/10 18.30 Spårvägens BTK-Ängby SK