Välj en sida

Den andra omgången av Pingisigan by STIGA för herrar blev en succé för hemmalagen, fyra matcher och fyra segrar. Kävlinges seger i grannkommunsderbyt sticker ut lite extra bland resultaten, seger med 4-1 för ”lillebror” Kävlinge.

Kävlinge-Eslöv 4-1
Yannick Vostes och Enio Mendes rensade mot Eslöv och tog tillsammans med fyra rätt så klara segrar. Daniel Kosiba var den enda som för bortalaget Eslöv kunde ta en match och det mot träningskompisen Shoma Nishihara som spelar i Kävlinge. något av en propp som Eslöv sprang på denna kväll.

Rekord-Västers 4-0
Hampus Söderlund ledde vägen för Rekord när han inledde med en 3-2 seger över gästerna Marc Duran, därefter blev det bara enklare och faktiskt till och med riktigt enkelt. Tre matcher och tre segrar där inte ett set gick till spillo för hemmalaget Rekord. Nio raka set och tre raka segrar efter Söderlunds inledande vinst gav Rekord en perfekt 4-0 seger över nykpmlingarna från Motala.

Spårvägen-Halmstad 4-1
Matchen inleddes väldigt jämn och efter två spelade matcher var stöllning oavgjord, 1-1. Spårvägen lämnade dock nu stationen med Halmstad kvar på perrongen, stirrandes på stockholmsloket tuffa iväg. Bortalaget Fabian Åkerström som förra året var en nyckelspelare i guldet var chanslös i sina två matcher mot Harald Andersson och Martin Friis, 2×0-3. När dessutom Anthony Tran visade fortsatt fin form med att besegra Borgar Haug var segern ett faktum för hemmalaget.

SUIF-Munkedal 4-1
Viktor Brodd är en av seriens bästa spelare år efter år pch även nu har han inlett på samma sätt, två matcher= lika med vå segrar. Med Brodd i laget kan de andra bara ösa på och har man yrväder som Anders Eriksson i laget är inte det svårt, dessutom med kämparna Hjort och Sandström med i laget blir man svåra att besegra. Munkedal fick med sig en enda match från detta möte och SUIF visar att man i år kommer bli svårbesegrade.

Omgång 3
Tis 15/11 klockan 18.30
Eslövs AI BTK-Västers BTK
Halmstad BTK-BTK Rekord
Munkedals BTK-BTK Kävlinge
Söderhamns UIF-Spårvägens BTK

Bilden: Viktor Brodd Foto: Jens Oredsson