Välj en sida

Köping som slåss om en tredje-fjärdeplats i tabellen tog idag viktiga poäng mot Lyckeby efter en jämn match. Övriga matcher i omgången var uppskjutna på grund av sjukdom i de olika lagen. Något vi hoppas på få slippa se under resterande delar av av säsongen

Lyckeby-Köping 3-5
Gästande Köping fick den bästa starten och stack ifrån till ledning med 1-4. Katarzyna Silifirczyk hade en väldigt fin dag och kunde ta hem båda sin matcher i detta läge och hon skulle sedan komma att avgöra och stänga butiken helt för hemmalaget. Rebekka Carlsén var den enda hemmaspelaren som inledningsvis kunde ta hem någon match men det gjorde hon dock på ett övertygande sätt genom att vinna med klara 3-1 över. Kornelija Riliskyte.

I det läget av matchen var goda råd dyra för Lyckeby men via en fin seger för Alva Themnér med 12-10 i skiljeset (en räddad matchboll vid 9-10) och att norskan Carlsén sedan dessutom med 3-0 över Leila Imre så fick matchen liv igen och ledningen för gästerna var plötsligt endast 3-4.

Silifirczyk hade dock bestämt sig för att inte släppa några matcher och via 1-3 mot Alva Themnér var matchen avgjord för Köping som vann lagmatchen med 3-5. Viktiga poäng för Köping men också en fin insats från Lyckeby som återigen visar att de är starkare och bättre än förra säsongen och ingen slagpåse.

Tabell och samtliga resultat, här finner du även datum för alla kommande matcher.

Foto: Jens Oredsson Bilden: Kornelija Riliskyte