Välj en sida

Ikväll spelas tre matcher i herrarnas Pingisliga vilket ger oss en komplett första omgång. Till helgen startar damernas Pingisliga med matcher på både lördag och söndag där vi välkomnar BTK Frej som nykomling i Pingisligan.

Precis som tidigare år så sker rapporteringen av Pingisligan by STIGA här på denna sida. Här kommer du kunna läsa de senaste nyheterna från Pingisligan. Läs om den första matchen här.

Kvällens matcher i Pingisligan by STIGA
Matchstart 18.30
Kävlinge BTK-Söderhamns UIF
Eslövs AI-BTK Rekord
Munkedals BTK-Spårvägens BTK

En spännande säsong där Halmstad BTK är regerande mästare på herrsidan och Eslövs PK för damerna. Kan någon rubba dem i år?


Bilden: Filippa Bergand efter finalsegern Foto: Jens Oredsson

WEBBSÄNDNINGAR
I ett samarbete tillsammans med Solidsport så sänds alla Pingisligamatcher på webben under en egen kanal där alla matcher samlas, klicka här Pingisligan. För att kunna följa matcherna behöver du antingen vara månadssupporter eller köpa den enskilda sändning du önskar se (observera att en sändning är ett (1) bord och inte en hel lagmatch).  Du läser mer via länken ovan.

Genom att se på Pingisligan så stöttar du din favoritförening. SBTF har sedan starten av samarbetet med Solidsport möjliggjort för att intäkterna ska kunna hamna hos föreningen och inte hos förbundet. Kostnaderna för sändningarna och plattformen där alla matcher kan ses bekostas och möjliggörs av denna betalningstjänst.

Alla matcher på alla bord kommer att sändas under säsongen. Upplägget är  precis som förra säsongen när vi uppdaterade till sändningar från båda borden för både herrar och damer.

Nytt för i år:
Multiboll för damerna införs.
Två-domarsystem för damerna införs.
Två helger av damernas Pingisliga kommer spelas i form av ett minisammandrag.  Detta genomförs med anledning av att det är sju lag i serien.

Toppbild: Borgar Haug Halmstad BTK med segergest Foto: Jens Oredsson