Välj en sida

För den som kollat runt här på sidan kan ha noterat att under fliken kontakt så har en ny person lagts till, Ronny Karlsson. Det är nu däremot dags att ge honom en proper presentation.

Ronny Karlsson är för många kanske mest känd som landslagsspelaren Kristian Karlssons pappa. Men Ronny är i  ett välbekant ansikte. Ronny har förutom att vara förälder även hjälpt till inom många områden på föreningsnivå och är en sann föreningsmänniska med stort hjärta för pingis men även för fotboll där han arbetat med Trollhättans FK.

Ronny har under ett par år drivit hemsidan www.pingprobund.se där han skrivit om tyska, franska och den svenska högstaligan. En sida som levererat matchrapporter och dessutom analyser både inför, efter och under säsong från dessa tre ligor och även med inslag av annan internationell och nationell bordtennis.

Ronny kommer att starta som skribent på pingisligan.se och där mestadels koncentrera sig på att skriva om Herrarnas Pingisliga med matchrapporter och förhoppningsvis annat spännande material.

Vi välkomnar Ronny ”ArKey” Karlsson till Pingisligan.se!

Följ gärna Ronny på twitter