Välj en sida

Ikväll spelas den sista matchen av herrarnas Pingisligas andra omgång och det är göteborgslaget BTK Warta som tar emot huvudstadslaget Ängby/Spårvägen. Vi kände två av spelarna på pulsen inför kvällens match (matchstart klockan 18.30) och spännande nog tror båda lagen på seger inför dagens match, precis som det ska vara.

Kolla gärna in spelarna profiler genom att klicka på deras namn i rubriken.

Hampus Söderlund, spelare BTK Warta
– Jag tror på seger i kvällens match i och med att jag tycker att vi är det starkare laget. Samtidigt som jag vet att vi har förberett oss på ett bra sätt inför denna matchen. Spårvägen har också ett starkt lag dock är jag övertygad om att en bra laginsats kommer att ge oss segern ikväll.

Nyckeln för oss ligger i att vi håller fokuset på oss själva och gör en 100% insats i varje enskilt set i varje singelmatch.

Jag låter åskådarna spekulera om det kommande resultatet. Vi har bara fokus på att vinna alla matcher i matchen.

Daniel Schaffer, spelare Ängby/Spårvägen
– Det kommer att bli en jämn match, första bortamatchen för oss vilket alltid är tufft. Vi har tränat hårt för att vinna matcher ta poäng idag. Nyckeln kommer bli Satoshi Aida igen, vi kommer behöva hans styrka och vinster för laget. Vi har bra självförtroende, mycket bra stämning i laget, jag tippar en 4-2 seger för oss.

För tabell och övriga matchresultat

För LIVE-rapportering klicka här