Välj en sida

Ikväll (20/5) klockan 18.30 spelas den andra SM-finalen i av Pingisligan by STIGA mellan Halmstad BTK och Söderhamns UIF. Halmstad som vann det första mötet med 4-2 har nu förflyttat sig norrut och upp till Söderhamn där ett revanschsuget gäng väntar. Vid seger för Halmstad så vinner de SM-guldet 2021. Vid seger för SUIF så väntar en avgörande final på måndag (24/5) i Halmstad.

WEBBSÄNDNING
Söderhamns UIF har slagit på stort denna säsong med flera större produktioner av matcherna och till dagens match erbjuds tre sändningar.

Sändning 1 från bord 1 med enkel grafik. 1 kamera.
Sändning 2 från bord 2 med enkel grafik. 1 kamera.
Sändning 3 som blir huvudsändning. Där kommer det att erbjudas en 6-kameraproduktion som byter fokus mellan borden utifrån hur lagmatchen utvecklas och som dessutom har två kommentatorer, Danne Bergh som kommentator och Peter Blomqvist som expertkommentator.

Viktigt förtydligande som kommer från SolidSport är att för den som köper en sändning endast får den sändningen från den kameran. Så vill du se alla matcher i en lagmatch är det enklast att bli månadssupporter.

Att bli månadssupporter till ditt favoritlag kostar 49kr/månad då får du tillgång till alla matcher i Pingisligan by STIGA för både herrar och damer och även till ett kommande SM (i juni). 50% av intäkterna går till ditt favoritlag som du väljer vid registrering av supporterskap. Exempelvis för den som tecknar ett supporterskap idag så räcker det till den 20/6 och du får då alltså dagens final, morgondagens final för damer, eventuella tredje finalmatcher för både herrar och damer SAMT även SM i juni. Ett månadsupporterskap har ingen bindningstid och kan sägas upp närsomhelst.

Så för den som är intresserad av finalspelet rekommenderar vi därför att bli månadssupporter. Skulle någon nu bara vilja se just dagens final för 39kr så rekommenderar vi Sändning 3 för bästa upplevelse.

Länkar
Livesändning
Liveuppdatering boll för boll 

Bilden: Fabian Åkerström Foto: Jens Oredsson