Välj en sida

I helgen är det dags för seriehelg i Pingisligan by STIGA, damer. Omgång fem och sex går av stapeln och många spännande matcher väntar.

Imorgon (16/11) så ställs Team Mälarenergi Eskilstuna BTK. Mälarenergi som endast skrapat hem två poäng på de inledande omgångarna och Eskilstuna som står kvar på noll poäng. Om köpingslaget Mälarenergi ska hänga på i tabellen uppåt så krävs det nog vinst i detta möte dit de går in som favoriter. För Eskilstuna så är lagen mot de andra lagen på nedre halvan kanske lite extra viktigt då de vid förlust redan är fyra poäng efter.

Eskilstuna har i sina fyra matcher spelat mot de fyra högst placerade lagen i tabellen precis som Mälarenergi så inget av lagen har haft ett ”lättare” schema än det andra, skillnaden ligger i att Eskilstuna bara fått med sig två singelsegrar totalt sett på dessa fyra matcher medan Mälarenergi vunnit en lagmatch och fått ihop totalt 10 delmatchsegrar.

I den andra änden av tabellen så möts Storfors och Eslöv, de två lag som varit bäst i Sverige de senaste åren och en repris på SM-finalen från i våras. Svårt att sia om laguppställningen i respektive lag då båda lagen har en flera alternativ att spela med. Inte helt otroligt att Katerina Toliou är med för Storfors då hon varit deras kanske viktigaste spelare inte bara i år utan även förra året, hon stoltserar på 9-0 i matchskillnad i år. Hos Eslöv kanske vi får se Li Fen som aldrig, ja, ALDRIG, förlorat en match i den svenska högstaligan någonsin. Tänk er det mötet, mumma!! Oavsett vilka som spelar så kommer det att bjudas på högoktanig pingis i denna match med flera unga svenska toppspelare i Eslöv mot Storfors och deras utländska fullblodsproffs, kul match!

Övriga matcher spelas enligt nedan.

Pingisligan by STIGA, damer
Omgång 5, 16 november, kl 15.00
Eslövs PK-Storfors BTK
Lekstorps IF-IK Juno
Halmstad BTK-Arvika BTK
Team Mälarenergi-Eskilstuna BTK

Omgång 6, 17 november, 10.00
Lekstorps IF-Eskilstuna BTK
Eslövs PK-Arvika BTK
Halmstad BTK-Storfors BTK
Team Mälarenergi BTK-IK Juno

Webbsändningar av samtliga matcher sänds här.

Livescoring från samtliga matcher sker här.