Välj en sida

Dagen bjöd idag på full omgång i damernas Pingisliga by STIGA, den tredje omgången i ordningen.

Storfors och Spårvägen har startat säsongen bäst och stoltserar båda två med full pott, sex poäng. Dagens matcher bjöd på klara segrar för topplagen, 6-1 seger för respektive Spårvägen och Storfors.

Eslövs PK-Arvika BTK 6-1
Eslöv visade gott slag när de utan större problem kunde besegra Arvika BTK med klara siffror. Ett lag med mycket kvalitet anförda av Alex Galic men med unga svenskorna Filippa Bergand (född 1999) och Rebecca Tveit-Muskantor (född 2003). Eslöv kommer vara med i toppen medan Arvika gissningsvis kommer att ha det tuffare än så och kommer få kämpa för varje poäng.

IK Juno-Spårvägens BTK 1-6
Spårvägen går som tåget så att säga trots att de inte kommer från Göteborg (ursäkta!!!). Tre raka segrar i seriespelet och även gruppsegrare i ETTU-cupen nu i helgen som var. Ellen Holmsten som blev månadens spelare i september inledde även oktober på samma sätt med bara segrar, Spårvägen ser starkare ut än på många år och med bara spelare från Stockholm i truppen.

Team Mälarenergi BTK-Halmstad BTK 6-2
Stina Källberg visar att hon är i väldigt fint slag även efter EM och är fortfarande obesegrad, tre segrar idag och 5-0. Mälarenergi siktar uppåt medan Halmstad som var i semifinal förra året har det lite tuffare i säsongsinledningen. Två lag med liknande laguppsättningar där de har två svenska spelare kompletterade med en utländsk. Två spännande lag.

Lyckeby BTK-Storfors BTK 1-6
Lyckeby stretade mot inledningsvis men efter 1-1 i lagmatchen där hemmaspelaren Hanna Kjellson vunnit Lyckebys match så tog Storfors över, totalt. Fem raka segrar och bara ett förlorat set, fina 15-1 i set avslutningsvis. Storfors i delad serieledning och som svenska mästare och tre raka finaler fortsätter man visa att man är ett topplag och med i kampen om seriesegern.

Omgång 4
Sön 07/10 10:00 Lyckeby BTK-Arvika BTK
Sön 07/10 10:30 IK Juno-Halmstad BTK
Sön 07/10 11:00 Eslövs PK-Storfors BTK
Sön 07/10 11:00 Team Mälarenergi BTK-Spårvägens BTK