Välj en sida

I kvällens omgång av Pingsiligan by STIGA så spelades tre matcher, matchen mellan Eslöv och Falkenberg blev uppskjuten på grund av sjukdomsfall (Covid-19).

Spårvägen kunde på bortaplan besegra Ligacupmästarna Halmstad med 2-4 på bortabord efter en stark avslutning där stockholmarna tog tre raka matcher. Anthony Tran matchvinnare för de blåa med sina två matchsegrar i skiljeset över Simon Arvidsson och Wille Kindblad. I hemmalaget Halmstad saknades norrmannen Borgar Haug i uppställningen.

Munkedal som mönstrade Padasak Taniviriyavechakul som ett kunde utan större problem besegra Kävlinge. Skånelaget Kävlinge är nu distanserade med sex poäng från att nå slutspel men också 9 poäng från botten vilket gör att deras säsong ser ut att vara snudd på avklarad redan nu. Munkedal fyra i ligaspelet just nu i en tabell som är ruggigt jämn och där det endast skiljer två poäng mellan ettan och femman.

Söderhamns UIF kunde med tydlighet besegra Rekord med 4-2 på hemmaplan och hos gästerna var det endast Konstantinos Konstantinopulos som vann kunde rå på hemmalaget. Konstantinopulos har seglat upp som en av de bästa spelarna i ligan med sina 10 vinster på 14 matcher och han är med det fjärde bästa spelare.

Tabell och samtliga matchresultat hittas via denna länk.

Bilden: Martin Friis Spårvägen Foto: Jens Oredsson