Välj en sida

Pingisligan by STIGA är i full gång och imorgon är det dags för den fjärde omgången för herrarna. 2/11, klockan 18.30. Alla lag har spelat tre matcher utom Spårvägen och Eslöv som spelat två matcher. Omgången imorgon är inte komplett då derbyt mellan Halmstad-Falkenberg spelas den 18/11.

Efter de tre inledande matcherna leder Munkedal den något haltande tabellen och ställs imorgon på bortabord mot Eslöv som vunnit sina två inledande matcher. Ett toppmöte direkt!

– Det har gått bättre än vad vi hade räknat med och jag är mycket nöjd med starten av serien, berättar Benny Johansson som är lagledare i Munkedal. När det börjar bra så får vi en extra kick med lite förstärkt självförtroende, fortsätter Benny. Min utmaning nu är jag får svårt att ta ut laget, säger Benny med ett leende. Efter jul har vi dessutom troligtvis några förstärkningar och då blir vi riktigt bra, konstaterar Benny.

– Det blir riktigt tufft imorgon mot Eslöv. Med Truls (Möregårdh) i laget är de favoriter och Sveriges bästa lag men vi ska inte ge oss utan kommer göra allt för att ge dem en bra fight, avslutar Benny.

 

Nykomlingarna Rekord kunde i förra omgången besegra Falkenberg och ta viktiga poäng efter att ha förlorat de två första matcherna. Falkenberg har haft en tuff inledning på säsongen med tre raka förluster och ser redan nu ut att få det tufft i denna serie.

Bästa spelare (matchskillnad):
1. Truls Möregårdh, Eslöv 4-0
2. Viktor Brodd, SUIF 5-1
3. Yannicke Vostes, Kävlinge 4-1
4. Harald Andersson, Spårvägen 3-1

Om ni inte har möjlighet att se matcherna LIVE på plats kan ni följa alla matcherna via webbsändningar BTK Rekord och Söderhamn kommer under morgondagens matcher att bjuda på sändningar med kommentatorer, kul!

Fjärde omgången, 2/11 Kl 18.30
BTK Rekord-BTK Kävlinge
Söderhamns UIF-Spårvägens BTK
Eslövs AI BTK-Munkedals BTK
*
18/11 Halmstad BTK-Falkenbergs BTK

Webbsändningar