Välj en sida

Ikväll spelades det två matcher av omgång 12 i Pingisligan by STIGA för herrar. Det är en uppsplittrad omgång med en match redan spelad (Eslöv-Halmstad) och den sista matchen som går av stapeln nu på torsdag (10/3).

Rekord-Spårvägen 3-4
En spännande match som gick hela vägen till förlängning och en avgörande dubbelmatch för att skilja lagen åt. Rekord mönstrade en debutant i Hampus Wiener som dock hade det tufft i sina matcher mot Martin Friis och Harald Andersson och där kammade noll.

Konstantinos Konstantinopulos för Rekord var desto mer framgångsrik och tog hem båda sina matcher vilket tillsammans med Diego Rantes seger över Alper Sali räckte till tre segrar så gick matchen till att avgörande i dubbel. I dubbelspelet lyckades gästerna från Stockholm bäst och vann med klara 0-2.
Matchvinnare för ”Spåret” var Harald Andersson med två singelsegrar och dessutom seger i den avgörande dubbelmatchen tillsammans med Martin Friis.

Söderhamn-Munkedal 4-0
Ingen pardon. Hemmalaget SUIF tog denna kväll inga fångar. Två förlorade set på fyra vinstmatcher visar med all tydlighet hur bra SUIF:arna var ikväll. Visst stod vissa matcher och vägde men inte så att matchen och matchresultatet var orättvist.

Anton Hjort fick förtroendet som försteman och det förvaltade han väl med två segrar. Per Sandström besegrade Padasak Taniviriyavechakul med 3-1 i set och det får ses som en meriterande seger för Sandström. Viktor Brodd var som  vanligt säkerheten själv och vann med 3-0 över Simon Söderlund. Styrkebesked av SUIF inför ett stundande slutspel.

Tabell och samtliga matchresultat

Slutspelslagen är klara i och med omgångens resultat och det är Eslöv, Halmstad, SUIF och Spåret som går till semifinaler av SM-slutspelet av Pingisligan by STIGA. Slutplaceringarna återstår att spela om i de kommande omgångarna.

Bild: Per Sandstrlm Foto: Jens Oredsson