Välj en sida

Detta är pingisligan.se sidan där ni inte bara kommer att kunna läsa det senaste om Pingisligan utan också om Superettan, vårt seriespels två högsta serier. Sidan sköts av Svenska Bordtennisförbundet med Max Ansbro som ansvarig redaktör och utgivare.

Sidan lanseras nu i  samband med seriestart trots att den inte är komplett med bilder eller information kring alla spelare eller kanske ens om alla lag. Men tanken är att fylla på detta löpande så alla ni som är intresserade av att uppdatera just ert lag hör av er på mail ( finns i botten av detta inlägg) till undertecknad så kommer vi att uppdatera sidan med rätt eller mer information.

Förutom serieinformation, matchresultat och tabeller så kommer sidan vara uppdaterad med information om varje spelare och varje förening där det kommer att finnas möjlighet för varje förening att ha just sin PingisPlay-kanal tillgänglig och även separat klipp till och med kopplade till sina spelare. Varje förening har också en möjlighet att ha en egen sponsoryta på denna sida under sin egen förenings information, hör av er om ni vill veta mer (samma mailadress  som nedan)

Vidare kommer Svenska Bordtennisförbundet i denna satsning också genomföra ett större antal webbsändningar från säsongens matcher live från runt om i landet. Vilket vi hoppas och tror kommer att vara uppskattat av alla er som älskar Pingisligan.

Ambitionsnivån  för sidan är relativt hög då vi hoppas att den ska hålla minst samma klass som spelarna i våra ligor vilket innebär absolut europatopp! Det finns ett antal olika utvecklingstankar för sidan som just nu inte är genomförda men som kommer att genomföras stegvis, har ni tankar och idéer så är det annars bara att höra av sig.

Fram till nästa gång ni tittar in så så får jag återigen hälsa er varmt välkomna hit! Njut av ”Mer Pingis åt folket”.

Med vänliga hälsningar

Max Ansbro
Kommunikation och marknadsansvarig på Svenska Bordtennisförbundet
max.ansbro@svenskbordtennis.com
076 777 04 77